Bilder fra Nord Norge

og resten av landet – Fotografier tatt av Thomas LaupstadTakk til Steinar Nilsen! – Tromsø idrettslag mister en stor trener

20 October, 2008 (12:01) | Nyheter | By: Thomas

I dag kom den triste nyheten at Steinar Nilsen slutter som fotballtrener i TIL etter denne sesongen. Selv om TIL har hatt en litt dårlig høstsesong så er jeg veldig takknemlig for hva Steinar Nilsen og resten av fotballgutan har klart å prestere i årets Tippeliga. Før seriestart var det veldig få (inkludert meg) som trodde at TIL skulle være med å kjempe om fotballgullet. Det var til og med noen fotballeksperter som mente at TIL ville ende opp ganske langt ned på tabellen, men de tok heldigvis grundig feil.

Fremover har Nilsen har lyst å jobbe med fotball i utlandet, men det går også rykter om at han skal bli trener for Brann.
Uansett så skylder vi Steinar Nilsen en stor takk for at han har klart å få Tromsø på fotballkartet igjen (og for at han har vekket interessen min for fotball).

Det blir spennende å se hvem som blir ny fotballtrener i TIL. Har du noen tips til hvem som kunne passet til denne viktige jobben?

Comments

Comment from Geir
Time: October 25, 2008, 11:59 pm

Kjedelig for Tromsø. Og jeg frykter at det er et steg til siden for Steinar Nilssen. Det er lett å glemme at nærhet til røtter av og til er årsak til suksess.
Jeg er ikke sikker på at det er dette skrittet som skaffer Nilssen managerjobben i AC Milan.