Bilder fra Nord Norge

og resten av landet – Fotografier tatt av Thomas Laupstad



Hurtigruta må ikke legges ned!

22 October, 2008 (15:06) | Nyheter | By: Thomas

Hurtigruten sliter veldig med økonomien og siste nytt fra dette selskapet er at skipet MS Nordlys skal taes ut av drift. Denne utviklinga er veldig negativt for turismen langs Norskekysten som er veldig avhengig av Hurtigruten. I tillegg trenger lokalsamfunnene langs kysten Hurtigruten for å få varer og lett kunne reise.
Hurtigruten ble nettopp kåret av Lonely Planet til å være en av verdens 10 store reiser. Dette sier litt om hvor stor Hurtigruten er i utlandet. Vi kan ikke skusle bort et slikt viktig turistmål!

Etter min mening har selskapet Hurtigruten Group svelget over for mange driftsområder. De har tatt over flere lokale reiseselskaper i Nord Norge og driver med cruiseturisme til fjerne mål som Antarktis. Hurtigruten burde heller konsentrere seg om sitt kjerneområde som nettopp er hurtigruteskipene og selge seg ut av alt det andre de driver med. Jeg håper ledelsen i Hurtigruten er kompetent nok til å kunne redde selskapet.

Comments

Comment from Geir
Time: October 26, 2008, 12:00 am

Enig. Og hvis det ikke går på rent markedsøkonomiske kriterier, må turistnæringen trå støttende til. Dette er for viktig til at penger skal få avgjøre.

Pingback from Gledelig nyhet – Staten støtter Hurtigruten | Bilder fra Nord Norge
Time: October 27, 2008, 9:15 pm

[…] som jeg har nevnt før på denne bloggen så må nok ledelsen i Hurtigruten Group ta noen harde grep for å redde selskapet fra den […]