Bilder fra Nord Norge

og resten av landet – Fotografier tatt av Thomas LaupstadUtrolig bra kundeservice fra One.com – webhotell / domene for en billig penge

30 March, 2010 (11:30) | Nyheter | By: Thomas

Jeg har hatt litt problemer med dette domenet med kortere og lengre perioder hvor bloggene mine har vært nede. Domenet mitt ligger hos One.com som har live kundeservice 24 timer i døgnet. Hver gang bloggene mine sluttet å fungere kontaktet jeg denne tjenesten som kunne fortelle at teknikere jobbet med saken, men til slutt ble jeg lei og spurte om jeg kunne få snakke med sjefen deres. Kundeservicen ga meg mail til deres overordnede og ba meg sende en forespørsel til han om forandringer og eventuelt kompensasjon.

Etter å sendt en klagemail til denne overordnende ble domenet mitt flyttet til en annen server med bedre kapasitet og jeg fikk et år gratis webhotell for thomaslaupstad.com som kompensasjon. Etter dette har jeg ikke opplevd noen problemer med nedetid på bloggene mine og jeg har kjøpt et nytt domene siden de tydeligvis tar vare på kundene sine.

Dette beviser at det nytter å klage! Jeg har nå 3 webhotell hos One.com og jeg anbefaler dem på det sterkeste på grunn av den gode kundeservicen og lave priser (10 kroner per måned).
Hvis du er interessert i et eget domene kan kjøpe det gjennom denne linken: .