Bilder fra Nord Norge

og resten av landet – Fotografier tatt av Thomas LaupstadKveldsbilde fra Aker Brygge tatt fra bakkeperspektiv

24 March, 2009 (11:37) | Himmel, Natt, Oslo | By: Thomas

Kveldsbilde fra Aker Brygge tatt fra bakkeperspektiv

Jeg passerer Aker Brygge nesten hver dag når jeg reiser til Oslo fra Nesodden. Det kan være lett å overse fotomuligheter som man ser hver dag. Når jeg tok dette bildet ble jeg inspirert av en kamerat som var på besøk og tok bilder overalt i Oslo.
Vi plasserte kameraene våre på bakken på Aker Brygge for å få et mer spennende perspektiv på motivet med planker og småstein i forgrunnen. Jeg likte også blåfargen på kveldshimmelen bak byggene på Aker Brygge.
Hvis du klikker på bildet kan du se det i stor størrelse.

Se gjerne mine andre nattbilder her.

Informasjon om bildet:
Kamera: Olympus E-500 digital SLR kamera
Exposure: 0.8
Aperture: f/5.6
Focal Length: 11 mm
ISO Speed: 100
Lens: Olympus Zuiko Digital 11-22mm F2.8-3.5
Lokalisasjon: Aker Brygge, Oslo

Til helgen kommer det mer snø så da kan det bli fine fotomuligheter.

Comments

Comment from Jo Christian Oterhals
Time: March 24, 2009, 3:25 pm

Jeg er helt enig i det du skriver at det ofte er de tilsynelatende helt hverdagslige tingene som kan bli gode bilder. Dette synes jeg var et godt eksempel. Fantastisk farge på himmelen.