Bilder fra Nord Norge

og resten av landet – Fotografier tatt av Thomas LaupstadBilder av fyrverkeri på landsbygda i Nord Norge nyttårsaften 2007

31 December, 2008 (13:13) | Natt, Nord Norge, Vinter | By: Thomas

I fjor feiret jeg nyttårsaften i ei lita bygd som heter Laupstad (derav mitt etternavn) på øya Andørja i Troms fylke. Det bor svært få mennesker der, men noen sendte opp fyrverkeri som jeg kunne fotografere.
Hvis du klikker på bildene så kan du se de i stor størrelse. Legg merke til siloballene som lager en god landlig atmosfære for nyttårsfeiringen 😉

Selv foretrekker jeg naturens eget fyrverkeri, nordlyset, som viste seg et par timer tidligere på kvelden. Klikk her for å se bildet jeg tok av nordlyset over naustet vårt.

Her er bildene av det menneskeskapte fyrverkeriet:

Bilder av fyrverkeri på landsbygda i Nord Norge nyttårsaften 2007

Hvis du ser på bildene i stor størrelse får du bedre innblikk i skalaen av fyrverkeriet.

Bilder av fyrverkeri på landsbygda i Nord Norge nyttårsaften 2007

Jeg vil ønske alle en hyggelig nyttårsaften og husk på å vær forsiktig med fyrverkeriet. I gjennomsnitt blir 150 mennesker skadd av fyrverkeri vært år, melder db.no, så det kan være greit å ha en litt rolig nyttårsfeiring.
Oppdatering: Ser ut som årets nyttårsfeiring har gått relativt rolig for seg.

Informasjon om bildet:
Kamera: Olympus E-500 digital SLR kamera
Exposure: 2.5 sec (5/2) og 1.6 sec (8/5)
Aperture: f/6.3
Focal Length: 15 mm
ISO Speed: 100
Objektiv: Olympus Zuiko Digital 11-22mm F2.8-3.5
Lokalisasjon: Laupstad (Andørja), Troms

Comments

Pingback from Bilde av nordlys over naust i Nord Norge – Naturens eget fyrverkeri | Bilder fra Nord Norge
Time: December 31, 2008, 5:26 pm

[…] har jeg tatt et bilde av nordlys over naustet vårt i Nord Norge (hvis du vil se menneskeskapt fyrverkeri så har jeg noen bilder her). Jeg tok dette bildet et par timer før midnatt på nyttårsaften og jeg synes nordlyset er mye […]