Bilder fra Nord Norge

og resten av landet – Fotografier tatt av Thomas LaupstadKan Tromsø ta gull i årets tippeliga?

21 September, 2008 (21:35) | Fotball | By: Thomas

Det er nesten for vilt til at det kan være sant! Tromsø vant i dag 3-1 over Strømsgodset og Stabæk ble banka av 4-1 av Viking (riktignok med en del hjelp fra dommeren). Dette betyr at Tromsø er bare 3 fattige poeng bak fotballgutta fra Bærum.
Hvis gutan fortsetter å spille like bra fotball og Stabæk går på en smell eller to har vi en stor sjanse til å vinne fotballgullet. Jeg håper at Tromsø får hjelp fra de andre lagene som skal spille mot Stabæk!
Det er uansett på tide at det finner veien nordover, enten til Tromsø eller Bodø.

Det blir innkjøp av noen ekstra Mack-øl hvis Tromsø skulle gjøre det utrolige å vinne gull i Tippeligaen. Synd at det ikke er sesong for måsegg eller så hadde det blitt lite måker på vingene til neste år 😉

Comments

Comment from Geir
Time: September 21, 2008, 11:43 pm

Det hadde vært ufattelig stilig, men jeg har et par Stabæk-venner som jeg ville hatt stor medfølelse med.

Comment from Pentad
Time: September 23, 2008, 3:53 am

Eg krysser fingrene! Gud, men eg savner Mack! jeg savner ogsaa norske vokaler paa mitt tastatur!