Bilder fra Nord Norge

og resten av landet – Fotografier tatt av Thomas LaupstadBilde av dårlig vær på vestkysten av Senja – Naturkrefter i full sving

25 October, 2008 (20:15) | Fjell, Hav, Himmel, Kyst, Landskap, Nord Norge, Senja, Skyer, Snø, Vinter | By: Thomas

Bilde av dårlig vær på vestkysten av Senja

Dette bildet tok jeg i januar i år når jeg var på en fotohelg på Senja. Været var veldig dårlig det meste av helga, men jeg kom meg ut for å ta noen bilder mens været var sånn noenlunde bra. Storhavet var i fullstendig opprør og det var ganske fantastisk å observere de enorme bølgene som slo mot land.
Fjellet du kan se i bildet heter “Teisten” og ligger i nærheten av det mer kjente feriestedet Hamn i Senja. Som du kan se på skyene så var noen kraftige snøbyger på vei inn fra havet og jeg hadde ikke lange stunden å fotografere på. Senja har mye fantastisk natur så jeg håper at det blir flere Senjaturer i fremtiden hvor jeg kan utforske mer av denne vakre øya.
Hvis du klikker på bildet så kan du se det i stor størrelse.

Se mine andre fotografier hvor Senja er med her.

Det er meldt sterk storm flere steder i kveld og folk anbefales å holde seg innendørs, men jeg må innrømme at ekstremt vær bare frister meg til å gå ut for å ta bilder av de sterke kreftene selv om det kan få fatale konsekvenser.

Informasjon om bildet:
Kamera: Olympus E-500 digital SLR kamera
Exposure: 0.005 sec (1/200)
Aperture: f/4
Focal Length: 40 mm
ISO Speed: 200
Objektiv: Olympus Zuiko Digital 70-300mm F4.0-5.6
Lokalisasjon: Vestkysten på Senja, Troms

Comments

Comment from Lise
Time: October 25, 2008, 8:46 pm

Wow, så stilig! 🙂

Comment from Inger Johanne
Time: October 25, 2008, 9:10 pm

Enda et nydellig bilde!
Jeg håper virkelig det blir noe av Andøya-turen min i vinter!! Slike bilder har jeg også lyst til å få muligheten til å ta. :))

Comment from Ståle
Time: October 26, 2008, 12:01 am

Flott bilde. Ruskevær er virkelig fascinerende. Dessverre tåler ikke kameraet mitt fuktighet i nevneverdig grad, så jeg spekulerer litt på å skaffe en sånn undervannsdings som tillater også fuktig fotografering. Men jeg har nok en vei å gå før jeg klarer å fange dramatikken i uværet like godt som det du gjør her.

Comment from Ivar
Time: October 26, 2008, 1:57 am

Enda ett flott bilde fra Nord Norge, liker å se slike bilder… keep ’em coming 🙂

Comment from Alex
Time: October 26, 2008, 2:28 pm

Tomas, du e en noldus!